Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Den italienske drøm – huset i Abruzzo


Mit foredrag tager udgangspunkt i min nye bog Drømmen om Italien - fortællinger fra Abruzzo.

Her er bagsideteksten fra bogen:

”Under os lå dalen med floden, der førte smeltevandet med sig oppe fra Majellas bjerge, og lige over for lå bjergene så tæt på, at vi kunne skimte en snoet sti mellem træerne”.

Det er den skønhed, der møder fortælleren, da hun slår skodderne op i huset i den lille by Pacentro – Fredens Centrum. Hun slår sig ned i Casa della Poesia og oplever den italienske hverdag med alle sanser på vid gab. Her leves livet langsomt. ”Il dolce fa’ niente” – den søde gøren ingenting – er ophøjet til livskunst, og fællesskabet er højt værdsat.

I en blanding af sansemættede oplevelser og eftertænksomme refleksioner fortæller hun med humor og indlevelse om at følge sine drømme og realisere dem, om at leve livet med alle sanser åbne og om at tage et nyt sted til sig.

Marianne Gade har et omfattende forfatterskab bag sig. Hun har skrevet romaner for børn og voksne, hvor inspirationen for en stor del stammer fra Italien eller Island.

”Drømmen om Italien” er autobiografiske fortællinger fra Abruzzo, hvor hun opholder sig en del af året.

Marianne Gade
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter statens takster


Andre foredrag ved Marianne Gade


Om foredragsholderen

Marianne Gade

Forfatter Rædersvej 12 6000 Kolding Se website Skriv email

Marianne Gade er forfatter, klummeskribent, foredragsholder og laver skriveværksteder. Har tidligere arbejdet som børnebibliotekar på halv tid sideløbende med forfatterskabet. Har været litteraturanmelder ved Politiken og Morgenavisen Jyllands-Posten. Se
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked