Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
At have hus i Abruzzo, Italien


Hvordan er det som dansker at have hus i regionen Abruzzo i Italien? Det har min mand og jeg erfaret gennem de seneste ni år.
Abruzzo, cirka to timers kørsel øst for Rom, er en overset perle i Italien. Med sin vilde skønhed - høje bjerge med sne på toppen, frugtbare dale og et rigt dyreliv med blandt andet ulve og bjørne - er regionen et sandt eventyr. Den venlige befolkning i de historiske bjergbyer gør, at man dels føler sig velkommen, dels hensat til en anden tid.
Hør, hvordan man køber hus og indretter sig i Italien. Hvordan man finder frem til de rigtige mennesker at danne en ejerkreds med, hvis det er behovet. Eller hør om, hvordan det opleves at blive bjergtaget af et andet land, en anden natur og skønhed, og hvordan venskaber langsomt gror frem med beboerne i vores landsby. Og om maden! Robust og enkel og god. Ikke uden grund siger mange, at Abruzzo er Roms spisekammer. Hør også om glæden ved at dele kærligheden til Abruzzo med sine voksne børn og deres familier, der også er faste gæster i huset.
Marianne Gade
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter statens takster


Andre foredrag ved Marianne Gade


Om foredragsholderen

Marianne Gade

Forfatter Rædersvej 12 6000 Kolding Telefon: 75539920 Se website Skriv email

Marianne Gade er forfatter, klummeskribent, foredragsholder og laver skriveværksteder. Har tidligere arbejdet som børnebibliotekar på halv tid sideløbende med forfatterskabet. Har været litteraturanmelder ved Politiken og Morgenavisen Jyllands-Posten. Se
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked