Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Jeppe Aakjær


Et portræt af digteren, somfundskritikkeren, naturfredningsmanden og mennesket Jeppe Aakjær Jeppe Aakjær skabte med sine litterære værker og socialindignerede taler et vældig spektakel i samtiden, alt imens han på samme tid sang folket sammen igen med sine lyriske digte om naturen, årstidernes skiften og menneskelivets grundvilkår; en sjælden personlighed med et kompromisløst sind og en sans for social retfærdighed og naturens uberørte storhed.
Med afsæt i en række fællessange med tekst af Jeppe Aakjær tegnes et portræt af den højtråbende samfundskritiker, den lyriske digter og mennesket Aakjær; En sjælden personlighed med et kompromisløst sind og en sans for social retfærdighed og naturens uberørte storhed. Tråden trækkes op til i dag med spørgsmålet om, hvorvidt Aakjærs virke og digtning også taler ind i vor egen tid. Er der træk af Aakjærs samfundskritik, der også i dag ville kunne høres som et tiltrængt korrektiv til tidsånden? Hører det menneske- og natursyn, vi finder i Aakjærs sange en svunden tid til, eller kan det stadig slå strenge an i det moderne menneske og korrespondere med vor tids natursyn og udfordringer?

Varighed tilpasses arrangørens ønsker.
Anette Kjær
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter aftale


Andre foredrag ved Anette Kjær


Om foredragsholderen

Anette Kjær

Foredragsholder, underviser, sanger og organist Fårupvej 113 8471 Sabro Se website Skriv email

Siden 1994 en omfattende foredragsvirksomhed med foredrag/sangaftner over hele landet, på højskoler, i kirker og foredragsforeninger. Mange års studier og research er hjertet i de fortællinger, der væver foredragenes fællessange sammen til en farverig hel
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked