Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Degnens forunderlige fortællinger og eventyr


Underholdning for 9-99 årige Med udgangspunkt i mine tre udgivelser af Degnens forunderlige Fortællinger samt den fjerde, der er på vej, handler foredraget om baggrunden for disse og hele det miljø,som de udspringer af. En gammel degn i Vindinge landsbyskoles fjerne støvede fortid har efterladt sig nogle kladdehæfter, der rummer en skatkiste af folkelige fortællinger, som har været inspirationen for disse sprudlende fabler, og i løbet af foredraget vil der komme adskillige smagsprøver på disse. Historierne bliver akkompagneret af egne illustrationer, og der er lagt op til et hyggeligt og underholdende forløb.
Eventuelt kan man tematisere forløbet, så det bliver eventyr om præster, jul, degne, engle, fattige der bliver rige, kærlighed, elverfolk eller andet. Kontakt mig, hvis I har et specielt emne, der gerne må komme en eventyrlig vinkel på.
Udstyr til powerpoint præsentation bør forefindes.
Torben Kragh Jensen
Varighed: 1 time og 45 minutter
Honorar: 2.000,-
Honorar til transport: statens takst


Andre foredrag ved Torben Kragh Jensen


Om foredragsholderen

Torben Kragh Jensen

forfatter, flygtningevært og kirkesanger Bøjdenvej 114 5800 nyborg Telefon: 27177273 Skriv email

Torben Kragh Jensen er født 1950 og opvokset i Vindinge Gamle Skole på Fyn, hvor han nu bor igen.
Han har i sit arbejdsliv været pædagog og bl.a. arbejdet indenfor voksenpsykiatrien og familieplejen. Han har været kommunalbestyrelsesmedlem i 9 år på Sams
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked