Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Kedsomhed som hindring eller springbræt?


Den moderne uro, rastløshed og tomhed er et kendt problem. Mange menneskers oplevelse af kedsomhed indgår i det brogede billede af det moderne liv. Men hvordan udholder vi oplevelsen af kedsomhed? Er kedsomhed blot roden til alt ondt? Kan kedsomhed måske endda blive stedet for fornyelse og kreativitet?

Foredraget går direkte ’i kødet på’ nogle af de mest bærende forudsætninger for livet i dag. Det giver interessante, overraskende og ikke mindst udfordrende bud på, hvor vigtig kunsten at kede sig egentlig er. Alt krydres med humor og livsvisdom.

Kedsomhed kan resultere i ondskab, erfarings- og oplevelseslammelse, ja, men den kan også virke stærkt frisættende og nyskabende.

Foredragsholderens mangeårige forskning i kedsomhed gør det muligt for ham at tilrettelægge et stærkt analytisk og nærgående foredrag eller diskussionsoplæg for højskolekursister, gymnasielærere og mange andre målgrupper. Men det er også velegnet til sogneaftener og lignende.
Jørn Henrik Olsen
Varighed: 1 time
Honorar: 7.500,-
Honorar til transport: Dækning af billigste transport, fx togrejse, ønskes.


Andre foredrag ved Jørn Henrik Olsen


Om foredragsholderen

Jørn Henrik Olsen

Forfatter, foredragsholder, forsker, billedkunstner Grønnevang 222 3250 Gilleleje Telefon: 48303139 Se website Skriv email

Er aktuel med bogen 'Den blå ild: Ensomhedens længsel og skønhedens smerte' (Vita Nuova Publisher 2016). Holder meget gerne foredrag i tilknytning til bogens udfordrende temaer, som er:
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked