Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Sorg som kærlighedens dyreste pris


Livet skal åbenbart være svært. Det byder tit på smerte og sorg. Særlig ved adskillelse og tab mærker vi, hvor hårdt vi kan blive ramt.

Med kærlighed, nærhed og tilstedeværelse kommer sorg. Sorg er blevet kaldt kærlighedens og tilknytningens dyreste pris. Som mennesker kan vi opleve at miste det, vi absolut ikke kan tåle at miste.
Sorgen er måske endda helt nødvendig og livgivende.

Gennem tværfaglige indsigter rækkes der inspirerende hjælp til at leve og vandre i sorgens landskab. Sorg er nemlig ikke et problem, der skal løses, men et liv der skal leves. Vi skal alle dø en dag – men alle andre dage skal vi leve!

Foredraget er meget populært og er efterspurgt i vidt forskellige miljøer. Det kan fint udvides til hel- og halvdagskurser eller temadage i kirker eller på højskoler, på andre undervisningsinstitutioner. Oplagt til kirkelige kurser og sogneaftener.
Jørn Henrik Olsen
Varighed: 1 time
Honorar: 7.500,-
Honorar til transport: Billigste transport ønskes dækket (fx togrejse)


Andre foredrag ved Jørn Henrik Olsen


Om foredragsholderen

Jørn Henrik Olsen

Forfatter, foredragsholder, forsker, billedkunstner Grønnevang 222 3250 Gilleleje Telefon: 48303139 Se website Skriv email

Er aktuel med bogen 'Den blå ild: Ensomhedens længsel og skønhedens smerte' (Vita Nuova Publisher 2016). Holder meget gerne foredrag i tilknytning til bogens udfordrende temaer, som er:
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked