Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Gadebørn får et godt liv


”Børnenes Liv” hjælper gadebørn i Nicaragua til at få et godt liv Vi så dem sniffe lim og slikke tomme pizzabakker. De sover på pap og plastik i grøfter og i trætoppe. De lever i prostitution, narkosalg og anden kriminalitet. Hvis ingen hjælper dem, dør de måske før de er fyldt 15 år.
Ingen kan hjælpe alle disse tusinder af gadebørn, men vi kan alle hjælpe nogle!

Foreningen "Børnenes Liv", som Tove Videbæk har stiftet og er formand for, hjælper gadebørn i Nicaragua til at få mad, et hjem, skolegang og praktiske færdigheder, så de senere kan klare sig selv - uden kriminalitet.
Vedrørende praktiske færdigheder fokuseres bl.a. på landbrug / agerbrug, idet Nicaragua er et meget frugtbart land, men alligevel det fattigste land i Mellemamerika.

"Børnenes Liv" samarbejder med en større kirkelig organisation i Nicaragua, som har stor erfaring i at hjælpe gadebørn til et godt liv. Vi har bl.a. besøgt deres skoler og børnehjem, og vi er imponeret og rørt over deres indsats. Der er rigtig mange solstrålehistorier 

Vi kan ikke redde alle! Helt rigtigt. Men vi kan alle redde nogle!
Sammen med vores samarbejdspartner vil ”Børnenes Liv” hjælpe så mange som muligt til at få mad, et hjem, skolegang og praktiske færdigheder, så de kan klare sig selv uden kriminalitet.

Vi har masser af fotos fra gaderne, hvor børnene lever, samt fra skoler m.v., hvor hundreder af disse børn hjælpes. Du kan ikke undgå at blive berørt af dette foredrag og de mange private fotos!
Tove Videbæk
Varighed: 1 time
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Tove Videbæk


Om foredragsholderen

Tove Videbæk

Tidl. MF, Tidl. Direktør, Tidl. Landsformand f. Hospice Forum Danmark Chr. Wærumsgade 21 8000 Aarhus C Telefon: 23413179 Skriv email

Tove Videbæk er født i Haderslev i 1945 og blev student på Haderslev Katedralskole 1966 efter at have været i USA et år som udvekslingsstudent. I 1967 blev Tove Videbæk gift med Mogens Videbæk, som hun har fejret guldbryllup med. Parret har 2 voksne b
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked