Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Filosofisk hjælpekit til tilværelsen


- store tænkere med forstand på liv og eksistens Kan vi egentlig lære af historiens store tænkere, når de nu alligevel er døde og borte? Hvad har deres tanker om livet med nutid og fremtid at gøre? De vidste jo hverken, hvad en computer eller internettet er for noget. Og livet forandrer sig jo ustandseligt og ingen ved hvad fremtiden bringer, som man siger.

Men vi ved faktisk temmelig meget om, hvad der kommer i fremtiden. Nemlig alt, hvad der altid er kommet: kærlighed og had, glæde og sorg, mening og meningsløshed, tro og fortvivlelse, fællesskab og ensomhed, værdi og værdiløshed, forunderlighed og ligegyldighed, det gode og det onde, Gud og Fanden - og meget mere af alt det, som mennesker til alle tider har erfaret.

Det er alle disse evigt aktuelle eksistentielle forhold, som de store tænkere beskæftiger sig med. Fordi livet er uophørligt aktuelt er store tanker om det, det samme.

Foredraget giver livsmod og livsduelighed via store tanker hos store tænkere som Kierkegaard, Aristoteles, Grundtvig, Nietzsche, Løgstrup, H. C. Andersen, Storm P og mange flere.
Henrik Bækgaard
Varighed: 2 timer
Honorar: 4.500,-
Honorar til transport: bil: 2,70 kr/km


Andre foredrag ved Henrik Bækgaard


Om foredragsholderen

Henrik Bækgaard

Sem.lektor, cand.theol carl Th. Zahles Gade 4 2300 København S Se website Skriv email

Alle foredrag taler ind i tilhørerens egen tilværelse og formuleres i et sprog præget af tyngde, humor og vedkommenhed.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked