Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
FORTRYDELSER


Ikke et foredrag – ikke en koncert , men et MUSIK-FOREDRAG hvor Elisabeth gennem rejse i egne sange, synger, fortæller, læser op, og kommenterer på jagten på det lykkelige liv. Som ingen af os har opskriften på , men som vi alligevel kan nærme os nogle ingredienser i måske. Også ved måske at reflektere på hvad der åbenbart IKKE gør os lykkelige .
Elisabeths musikforedrag tager således udgangspunkt i den liste FORTRYDELSER , som en australsk sygeplejerske har samlet over sine patienters oftest udtrykte refleksioner på dødslejet . Det 5 hyppigst tilbagevendende udsagn . At man fortryder at man fik arbejdet så meget f eks – eller levet så lidt efter egne og ikke andres mål og vurderinger .
I musikforedraget indgår både opfordring til eftertanke og kinddans , samt genhør med kendte såvel nyere sange ( “en sømand som dig”, “dronning for en dag”, “sotto voce” mmm, fra Elisabeths efterhånden over 30 årige virke som sanger/sangskriver, forfatter, komponist og multi-mediearbejder ( aviser, tidsskrifter, radio/tv- film- teater- og børnekultur )

KRAV: professionelt cd-afspilleanlæg tilpasset optrædestedet mhp afvikling af akkompagnement på cd til LIVE sang / tale i helst trådløs håndholdt mikrofon . Pris EFTER AFTALE .Egnet til højskoler, efterskoler, biblioteker, kirke- og ældremøder, familiesammenhænge, gymnasier, kaffebord mmm aldersgruppe 15-100 år.
Elisabeth Gjerluff Nielsen
Varighed:
Honorar: 0,-
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Elisabeth Gjerluff Nielsen


Foredrag

Billeder

Om foredragsholderen

Elisabeth Gjerluff Nielsen

Sanger/sangskriver/forfatter mmm Se website Skriv email

KONCERT- FOREDRAG
Elisabeth Gjerluff Nielsen Sanger/sangskriver, forfatter/komponist

5 FORTRYDELSER
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked