Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
FORTRYDELSER


Ikke et foredrag – ikke en koncert , men et MUSIK-FOREDRAG hvor Elisabeth gennem rejse i egne sange, synger, fortæller, læser op, og kommenterer på jagten på det lykkelige liv. Som ingen af os har opskriften på, men som vi alligevel kan nærme os nogle ingredienser i måske. Også ved måske at reflektere på hvad der åbenbart IKKE gør os lykkelige .

Elisabeths musikforedrag tager således udgangspunkt i den liste FORTRYDELSER , som en australsk sygeplejerske har samlet over sine patienters oftest udtrykte refleksioner på dødslejet. Det 5 hyppigst tilbagevendende udsagn. At man fortryder at man fik arbejdet så meget f.eks – eller levet så lidt efter egne og ikke andres mål og vurderinger.

I musikforedraget indgår både opfordring til eftertanke og kinddans, samt genhør med kendte såvel nyere sange (“en sømand som dig”, “dronning for en dag”, “sotto voce” mmm, fra Elisabeths efterhånden over 30-årige virke som sanger/sangskriver, forfatter, komponist og multi-mediearbejder (aviser, tidsskrifter, radio/tv- film- teater- og børnekultur)

KRAV: professionelt cd-afspilleanlæg tilpasset optrædestedet mhp afvikling af akkompagnement på cd til LIVE sang / tale i helst trådløs håndholdt mikrofon.

Egnet til højskoler, efterskoler, biblioteker, kirke- og ældremøder, familiesammenhænge, gymnasier, kaffebord mmm. Aldersgruppe 15-100 år.
Elisabeth Gjerluff Nielsen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Elisabeth Gjerluff Nielsen


Foredrag

Billeder

Om foredragsholderen

Elisabeth Gjerluff Nielsen

Sanger/sangskriver/forfatter mmm Se website Skriv email

MUSIKALSKE FOREDRAG
Elisabeth Gjerluff Nielsen Sanger/sangskriver, forfatter/komponist

Født 1957 i Skjern,Vestjylland. Student Vestjysk Gymnasium Tarm
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked