Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Forfulgte kristne


Kristne under voldsomt pres i Mellemøsten Det siges at kristne er de mest forfulgte i verden. Hvad menes der med forfølgelse? Hvor mange kristne forfølges for deres tros skyld og hvorfor er det lige kristne der rammes? Foredraget vil belyse hvor forfølgelser og diskrimination af kristne finder sted og hvad det er, der sker, når tilværelse gøres uudholdelig for kristne illustreret med eksempler. Der vil i foredraget være et særligt udblik til situationen i Pakistan og Mellemøsten, hvor Danmission arbejder. Til sidst er der fokus på hvordan vi bedst kan hjælpe vores forfulgte kristne søstre og brødre som enkeltpersoner, menigheder og politisk.
Fra anbefaling: "Sagligt, præcist og omhyggeligt gøres der på en stilfærdig måde grundigt rede for dette alvorlige emne, og samtidig sættes der fokus på, hvordan der bedst kan hjælpes.
Foredraget sætter mange tanker i gang, og jeg kan anbefale det til enhver, der ønsker at vide noget mere om emnet."

Mogens Kjær
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Dækkes


Andre foredrag ved Mogens Kjær


Om foredragsholderen

Mogens Kjær

Europamedarbejdet i Mellemkirkeligt Råd Ewaldsensvej 6 2000 Frederiksberg Skriv email

Mogens Kjær er født i 1946, cand.teol i 1973, sognepræst i Herning 1974-78, udsendt af Mission Afrika til Nigeria 1978-1985, missionssekretær i Det Danske Missionsselskab 1985-89 hvor han var chef for arbejdet i Afrika og Mellemøsten, sognepræst i Søborgm
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked