Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Skurke, helte og Gud


Om at genfortælle Bibelen. Markedet bugner af bibelgenfortællinger, men den, jeg har skrevet, har det særpræg, at den indeholder så godt som alle de fortællende dele af Bibelen; både de kendte og de mindre kendte, både de hyggelige og de grusomme. Desuden er bogen skrevet, så den kan læses af både børn og voksne, uden at det bliver for svært for børnene og uden at de voksne føler sig talt ned til.
Et arrangement om "Skurke, helte og Gud" vil indeholde højtlæsning fra bogen, men også nogle mindre oplæg om forskellige syn på Bibelen og på Gud. Dette er nemlig meget afgørende for, hvordan man forstår og genfortæller de bibelske fortællinger. Desuden vil jeg komme ind på, hvorfor det er vigtigt stadig at kende noget til Bibelen i vore dage.
Undervejs bliver der tid til en kaffepause.
Egil Hvid-Olsen
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Ja


Andre foredrag ved Egil Hvid-Olsen


Om foredragsholderen

Egil Hvid-Olsen

Præst og forfatter Østerbrogade 18 7200 Grindsted Telefon: 20336418 Se website Skriv email

Jeg er både præst og forfatter. De to titler supplerer hinanden, idet de indtil videre fem bøger, jeg har skrevet, tager udgangspunkt i kristendommen, hvor forskellige de end er. Jeg har dels skrevet en bog for større børn og unge med kirkehistoriske fort
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked