Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Vær stolt af dit land, også når du rejser,


og bliv klogere på dit eget land "At rejse er at leve," sagde H.C. Andersen. Jeg siger " at leve er at rejse", Vi rejser i dag med kuffert og ikke så meget med rygsæk. Men hvorfor tror mange stadigvæk at verden ude omkring os er fattige? Nogle steder ja, nogle pensionister ja, og i Afrika ja, men ellers er der vist mange ting, der har ændret sig bare de sidste 15 år. Man bliver aldrig for gammel til at opsøge noget nyt og samle på indtryk. Herved sættes vores eget land i perspektiv. "Lær at være stolt af dit land, " hvad er det vi er stolte af?
Det lykkelige liv, lever man på flere kontinenter. Vi har ikke patent på det gode liv. Vores image i udlandet har ændret sig. Og vi er et lille land. Oplev et spændende billedforedrag med Bodil Johannes billeder fra lande som vi ikke så tit besøger. Foredraget er inspireret af bogen "Verden skal opleves" som BJ udgav i december 2015.
Bodil Johanne Jørgensen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 5.000,-
Honorar til transport: Statens takster


Andre foredrag ved Bodil Johanne Jørgensen


Om foredragsholderen

Bodil Johanne Jørgensen

Forfatter og foredragsholder Langelinie 14 8700 Horsens Telefon: 30420504 Se website Skriv email

Bodil Johanne Jørgensen er en inspirerende og underholdende foredragsholder. Hun har haft egen foredrags og undervisnings virksomhed siden 1992.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked