Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Ludvig Holberg og hans dramatiske raptus


En genial professor og videnskabsmand og hans ufattelige præstation som komedieforfatter. Ludvig Holberg var et særdeles vidende menneske, som med sin skarpe pen blandede sig i næsten alle samfundets aktuelle forhold samtidig med, at han skrev digre, historiske værker.
Måske var mangelen på et virkeligt barndomshjem med til at gøre hans tilværelse omtumlet og give ham smag for frihedsfølelse? Måske var mangelen på kærlighedsoplevelse en af drivkræfterne i hans vidt forskellige raptusser? Og måske blev den spændetrøje, som pietismen iførte ham og samtiden en af årsagerne til, at han skabte så mange vidunderlige komedier på så kort tid? Under alle omstændigheder blev hans næsten utrolige præstation som dramatiker ophav til “Den danske Skueplads”. Det er derfor, vi kalder ham “Fader Holberg”.
Jens Kristian Lings
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 3.000,-
Honorar til transport: efter statens kilometertakst


Andre foredrag ved Jens Kristian Lings


Om foredragsholderen

Jens Kristian Lings

Forfatter, entertainer, foredragsholder, lektor Vestermøllevej 8 7620 Lemvig Telefon: 97887135 Se website Skriv email

Har Indtil nu udgivet 19 bøger, underholder gerne mindre og større forsamlinger med recitation, holder mange foredrag, er cand. pæd. i dansk og var fra 1970-90 lektor i dansk litteratur og drama ved DLH (nu DPU) i København.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked