Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Om romanen Et sted som ingen ser


Ved Marianne Gade Hvordan var det at være ung i 1958? I sit nye foredrag vender Marianne Gade med denne erindringsroman tilbage til sin barndoms- og ungdomsby Sæby og fortæller om den grumme biografiske virkelighed bag romanen. Marianne Gade lægger også op til samtale, herunder: Hvad tager man med i en erindringsroman? Hvad udelader man? Og hvad er forholdet mellem sandhed og fiktion, erindringsforskydning og fortrængning?

Bagsidetekst:
En ny ungdomskultur har holdt sit indtog, og tretten-årige Marion er i fuld gang med at udforske sig selv og sin verden med drenge og musik, cigaretter og drinks. Hun er i opposition til sine forældre, især moren, som er psykisk skrøbelig.
Omkring Marion udfolder sig et mylder af fortællinger om slægten og familiemedlemmer med dunkle hemmeligheder, hvor ikke mindst Marions historie viser sig at være præget af fortielser. Marion fascineres af byens nye læge, der åbner en ny verden for hende, og samtidig bliver hun bevidst om sine stærke mentale kræfter, nedarvet til hende fra slægtens islandske formødre.

”Et sted som ingen ser” er en intens roman om at blive voksen, om identitet og slægt, om at tage sin skæbne på sig og alligevel finde sin egen vej i livet.
Marianne Gade
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter statens takster


Andre foredrag ved Marianne Gade


Om foredragsholderen

Marianne Gade

Forfatter Rædersvej 12 6000 Kolding Telefon: 75539920 Se website Skriv email

Marianne Gade er forfatter, klummeskribent, foredragsholder og laver skriveværksteder. Har tidligere arbejdet som børnebibliotekar på halv tid sideløbende med forfatterskabet. Har været litteraturanmelder ved Politiken og Morgenavisen Jyllands-Posten. Se
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked