Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Velopdragne kvinder skaber sjældent historie


Kvinder med vid, bid, lune og livsindsigt Ann Mariager er en af de sjoveste danske kvinder i verden. Hun har siden 80'erne gjort sig godt bemærket i radio, på tv, i aviser, blade og magasiner. Hun har skrevet tv-satire, revy, hun var forfatteren bag "Byens Bedste Bryster"-cabaret'erne, og hun har i flere år skrevet og samlet "Siden Sidst" i ugebladet Søndag.
Hendes festlige foredrag tager udgangspunkt i bogen "Velopdragne kvinder skaber sjældent historie" - i øvrigt et citat af den amerikanske historiker Laurel T. Ulrich. Ann Mariager har samlet og skrevet de sjoveste, ondeste, fineste og bedste citater og bon-mot'er fra, med og om kvinder. Hun vil også fortælle om sin egen karriere som kvindelig satiriker og humorist - og om den særlige, kvindelige humor.
Ann Mariager
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Bilag / km-penge


Andre foredrag ved Ann Mariager


Om foredragsholderen

Ann Mariager

Journalist, forfatter, oversætter c/ Fasanen / Ndr. Fasanvej 150 2000 Frederiksberg Se website Skriv email

Ann Mariager er en populær foredragsholder, der leverer sine budskaber med energi, livsmod og lys alvor. Hun er journalist og forfatter, senest til bogen "Mageløs på matriklen", som med afsæt i Danmarks 1,6 million singler slår et slag for retten til at l
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked