Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Velopdragne kvinder skaber sjældent historie


Kvindevid, feminint bid og damelune I sit foredrag fortæller Ann Mariager om sit arbejde med humor, om den evindelige Flinkeskole og om glæden ved at træne sin humoristiske sans. Sådan én har alle mennesker, siger hun, men nogen bruger den for sjældent.
Ann Mariager har siden 80'erne gjort sig godt bemærket i radio, på tv, i aviser, blade og magasiner. Hun har skrevet tv-satire, revy, hun var forfatteren bag "Byens Bedste Bryster"-cabaret'erne og har i flere år skrevet og samlet kvindecitater til sin faste bagside, "Siden i ugebladet Søndag.
"Vellopdragne kvinder ..."-foredraget tager udgangspunkt i Ann Mariagers bagside i SØNDAG, i hendes citatbogen "Velopdragne kvinder skaber sjældent historie" - og i hendes eget liv som kvindelig humorist og satiriker. I foredraget fortæller hun også om den særlige, kvindelige humor og viser klip fra hendes egen produktion af humor og satire.
Ann Mariager
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Bilag / km-penge


Andre foredrag ved Ann Mariager


Om foredragsholderen

Ann Mariager

Journalist, forfatter, oversætter Media Madness / Vestergade 16 1456 København K Se website Skriv email

Ann Mariager er en populær foredragsholder, der leverer sine budskaber med livsmod og lys alvor. Hun er journalist og forfatter, senest til bogen "Mageløs på matriklen" (Gyldendal), som med afsæt i Danmarks over 1,5 million singler slår et slag for retten




Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked