Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Inga Binga - Kennedys danske kærlighed


Inga Arvad blev forfulgt af FBI og JFK blev sendt til Stillehavet Skønhedsdronningen og journalisten Inga Arvad møder den unge John F. Kennedy i Washington i 1941, da han kommer til byen som adjudant i Flådens Efterretningstjeneste. Mens den amerikanske hovedstad gør klar til at gå ind i 2. verdenskrig, holder Jack og Inga-Binga møder i hemmelighed. For hun er gift, endda for anden gang.
JFKs far, Joe Kennedy, hører om sønnens affære med den danske femme fatale, og så gør han sin indflydelse gældende. Inga bliver forfulgt af FBI, rygter begynder at cirkulere om, at hun er spion for nazisterne, og JFK bliver forflyttet til Charleston, South Carolina. Men parret fortsætter. Til sidst bliver Kennedy forflyttet til Stillehavet, og Inga forlader Washington, beskæmmet og ydmyget. I Hollywood forsøger hun at genoptage sin karriere, men rygterne begynder igen at svirre.
Ann Mariager fortæller Inga Arvads spændende livshistorie, baseret på hendes bog om den danske kvindes skæbne. Beretningen suppleres med et rigt billedmateriale.
Ann Mariager
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Bilag / km-penge


Andre foredrag ved Ann Mariager


Om foredragsholderen

Ann Mariager

Journalist, forfatter, oversætter Media Madness / Vestergade 16 1456 København K Se website Skriv email

Ann Mariager er en populær foredragsholder, der leverer sine budskaber med livsmod og lys alvor. Hun er journalist og forfatter, senest til bogen "Mageløs på matriklen" (Gyldendal), som med afsæt i Danmarks over 1,5 million singler slår et slag for retten
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked