Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Mageløs på matriklen - et godt liv alene


Vi er over 1,5 millioner i Danmark, der bor alene. Det får indflydelse på forbrugermønstret, på boligbyggeriet, på rejsevaner. Alligevel betragtes et liv som 'single' eller 'enlig' stadig som en slags undtagelsestilstand, et liv, der er halvt.
Ann Mariager slår et slag for det mageløse liv og de muligheder, det byder. Man skal indrette det ordentligt, drage omsorg for sig selv: Have udtræksplader til sit spisebord. Gå ud alene uden anfægtelse. Og man skal sørge for at have voksne vidner til sit liv. Nogen at spejle sig i.
I sit foredrag giver Ann anvisninger på, hvordan man får et godt liv alene. Hun har eksempler på kiksede dates, på kunsten at small-talke, og fortæller om gode rejsemuligheder - og de mindre gode. Og så kigger hun på Bibelens opfattelse af folk, der er mageløse. Her er der nemlig forbavsende mange enlige kvinder, der er skøger. Enlige mænd i Bibelen, sjovt nok, er ofte store enere, tænkere, originaler.
Se også www.mageloespaamatriklen.dk
Ann Mariager
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Bilag / km-penge


Andre foredrag ved Ann Mariager


Om foredragsholderen

Ann Mariager

Journalist, forfatter, oversætter Media Madness / Vestergade 16 1456 København K Se website Skriv email

Ann Mariager er en populær foredragsholder, der leverer sine budskaber med livsmod og lys alvor. Hun er journalist og forfatter, senest til bogen "Mageløs på matriklen" (Gyldendal), som med afsæt i Danmarks over 1,5 million singler slår et slag for retten
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked