Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Mageløs på matriklen - et godt liv alene


Vi er over en million i Danmark, der bor alene, og tallet stiger. Det får indflydelse på forbrugermønstret, på boligbyggeriet, på rejsevaner. Alligevel betragtes et liv som 'single' eller 'enlig' stadig som en undtagelsestilstand, et liv, der ikke er helt. Men det er det!
Ann Mariager slår et slag for det mageløse liv og de muligheder, det byder på. Man skal indrette det ordentligt, drage omsorg for sig selv: Have udtræksplader til sit spisebord. Gå ud alene uden anfægtelser. Og man skal sørge for at have voksne vidner til sit liv. Nogen at spejle sig i.
I sit foredrag giver Ann tip og anvisninger på, hvordan man får et godt liv alene. Hun giver eksempler på kiksede dates, på kunsten at small-talke, og fortæller om gode rejsemuligheder - og de mindre gode. Som da hun havnede i en romantisk lagune på Jamaica, ene, omgivet af nygifte. Den slags skal man undgå ... Og så kigger hun på Bibelens opfattelse af folk, der er mageløse. Her er der forbavsende mange enlige kvinder, der er skøger. Hvorimod flere de enlige mænd er store enere.
Se også www.mageloespaamatriklen.dk
Ann Mariager
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Bilag / km-penge


Andre foredrag ved Ann Mariager


Om foredragsholderen

Ann Mariager

Journalist, forfatter, oversætter c/ Fasanen / Ndr. Fasanvej 150 2000 Frederiksberg Se website Skriv email

Ann Mariager er en populær foredragsholder, der leverer sine budskaber med energi, livsmod og lys alvor. Hun er journalist og forfatter, senest til bogen "Mageløs på matriklen", som med afsæt i Danmarks 1,6 million singler slår et slag for retten til at l
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked