Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Tempelriddernes HemmelighedFra den beskedne begyndelse, som en sammenslutning af asketiske krigermunke, til en position som middelalderens mest brutale og effektive stødtropper.

Tempelridderne eksisterede i små 200 år, og de udviklede et velhavende, velorganiseret bureaukrati, med økonomisk og militær magt der spandt over et helt kontinent.

Da ordenen blev opløst gik fortællingerne om tempelridderne ikke i graven med de grusomt henrettede ledere. I stedet har de spøgt i fantasiens og sammensværgelsernes verden. Hvad er fup og hvad er fakta i historien om de sagnomspundne riddere med det røde kors på brystet? Og hvordan sorterer man i de talrige fortællinger?

Det fortæller jeg, mens jeg viser rundt på stierne mellem myte og historie, fra korstogsborge i brændende ørkensol, til flammende kætterbål på dugvåde enge.

Anders Lundt Hansen er cand. mag. i historie, samt foredragsholder og skribent på bl.a. Weekendavisen. Han har skrevet ”Jellingmysteriet”, en børnebog for de 8-13-årige, der udkommer efteråret 2014.
Anders Lundt Hansen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 4.000,-
Honorar til transport: Inkluderet øst for Storebælt, ellers efter kvittering


Andre foredrag ved Anders Lundt Hansen


Foredrag


Om foredragsholderen

Anders Lundt Hansen

Historiefortæller, foredragsholder og skribent. Cand. mag i Historie og Kommunikation. Se website Skriv email

Anders Lundt Hansen
Historiefortæller, foredragsholder og skribent. Cand. mag i Historie og Kommunikation
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked