Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Danmark i den globale landsby


identitet og værdier under forvandling. Danmark er i de sidste 25 år blevet udsat for kolossale forandringer. Dels er landet blevet bundet ind i et stadig tættere internationalt samarbejde, dels er befolkningen ikke nær så ensartet som i tidligere tider.

Globaliseringen er blevet vort vilkår, og man spørger med god grund, om der er tilstrækkelig sammenhængskraft i samfundet til at magte alle disse forandringer. Og hvordan med vore traditionelle værdier? Ja, har vi efterhånden nogle fælles værdier der kan være med til at bære en dansk identitet ind i den globale landsby?

Foredraget søger ned under disse spørgsmål for at give et personligt bud på hvilke kvaliteter der kan være med til at sikre en dansk identitet også i fremtiden. I den forbindelse er det nyttigt også at kaste et blik på vore nordiske nabolande, der står over for ganske de samme udfordringer, for at undersøge om vi kan hente inspiration derfra.

Der bliver som sagt tale om et personligt bud på hvilke værdier der er holdbare. Det er derfor oplagt at foredraget også tjener som oplæg til en efterfølgende diskussion.
Finn Slumstrup
Varighed: 1 time
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Efter gældende takster


Andre foredrag ved Finn Slumstrup


Om foredragsholderen

Finn Slumstrup

Forfatter Smedegade 6 5970 Ærøskøbing Telefon: 38868057 Se website Skriv email

Forfatter. Har været højskolelærer på Snoghøj og Askov samt forstander for Vallekilde Højskole. Derefter informationschef i Dansk Flygtningehjælp. 1991-99 chef for DR P1, og medarbejder ved DR Kultur til 2007.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked