Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Fra biks til business. Små virksomheder - store forandringer


Man kan sagtens drive virksomhed hjemme fra sin dagligstue - hvis man er en god netværker Hvis yderområderne skal overleve som andet end rekreative områder, skal borgerne i de tyndt befolkede områder tage sagen i egne hænder og skabe nye virksomheder. Heldigvis gør den digitale revolution det muligt at drive virksomhed blot med en computer, en bredbåndsforbindelse og en mobiltelefon. Karen Lumholt er forfatter til bogen "Fra biks til business", der rådgiver iværksættere, der gerne vil booste deres enmandsvirksomhed, så den bliver mere end en hobbyvirksomhed. Og hendes bedste råd er: Gør ikke alting selv. Bed om hjælp til det du ikke er god til. Og gå sammen i netværk med andre. Og bliv en aktiv del af lokalsamfundet. Men så kan mange små virksomheder også være de mange bække små, der gør en stor å. Og de små virksomheder kan blive morgendagens vigtigste skabere af arbejdspladser i de tyndt befolkede områder.
Karen Lumholt
Varighed: 1 time
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Faktiske omkostninger med tog eller bil (statens takst)


Andre foredrag ved Karen Lumholt


Om foredragsholderen

Karen Lumholt

Journalist, forfatter, medstifter af Familiepolitisk Netværk, #DetErVoresSamfund og Forum for Konstruktiv Journalistik Traps Alle 22 2500 Valby Se website Skriv email

Karen Lumholt er tidl. højskolelærer, programmedarbejder og vært i DR og tidligere mellemleder. Nu forfatter, kommunikationsrådgiver og underviser med fokus på borger- og medarbejderinddragelse, civilsamfund og community-opbygning.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked