Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Vestjyske viser


en musikalsk rundtur i udkantsdanmark Leif Fabricius er nok mest kendt som revyforfatter, men han er også en yderst aktiv visemager, og en stor del af viserne skriver han på sit modersmål, vestjysk. I disse viser forsøger han at indfange den jyske folkesjæl, og kommer ud i de yderste afkroge af distriktet og ind i de inderste krinkelkroge af de fastboendes sjæle. "Der er noget Hausgaarsk over Fabricius' univers", skrev en anmelder, da en del af viserne for nogle år siden udkom på CD.
Med humoren som omdrejningspunkt - den man vist nok kalder den stille humor - erklærer han sin kærlighed til egnen, dens folk og dialekten.
En del af sangene er blevet forsynet med musik af pianisten og sangskriveren Ebbe Ravn, der gennem årene bl.a. har gjort sig gældende i grand prix-sammenhæng, og det er også Ravn, der styrer de musikalske løjer, når de to herrer kaster sig ud i en fornøjelig rundtur i et overset og næsten glemt univers. En rundtur, der giver plads til både smilet, latteren og eftertænksomheden.
Leif Fabricius
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: alm. takst


Andre foredrag ved Leif Fabricius


Om foredragsholderen

Leif Fabricius

tekstforfatter, entertainer, foredragsholder Jyllandsgade 20 6700 Esbjerg Se website Skriv email

Født i Vestjylland. Vokset op i Vestjylland, og efter en lille smuttur omkring Postvæsenet uddannet lærer på Esbjerg Seminarium, og derefter i 16 år ansat på en mindre landsbyskole i det vestjyske.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked