Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Fra hattedameri til moderne diakoni


”Har diakonien en rolle at spille i det moderne velfærdssamfund?” Det spørgsmål stiller mange, og det afhænger af, hvordan diakonien forstår sig selv. Alt for ofte stilles diakonien lige med hattedamer, som gerne vil gøre noget godt for andre. Med den forståelse af diakonien, har diakonien næppe en rolle, i et samfund, hvor velfærd er betragtet som en rettighed. På den anden side mangler velfærdssamfundet ofte et formuleret menneskesyn. Ud fra de bibelske skrifter som lignelsen om den barmhjertige samaritaner og beskrivelsen af de første menighedsfællesskaber samt beskrivelsen af værdier i den nuværende socialpolitik giver foredraget et bud på, hvordan diakonien kan genindtage en vigtig rolle i samfundet, en rolle som de svages talerør og forkæmper.
Michael Pedersen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 2.500,-
Honorar til transport: efter statens takster


Andre foredrag ved Michael Pedersen


Om foredragsholderen

Michael Pedersen

Højskolelærer og informationsmedarbejder på Egmont Højskolen Fredriks Allè 28 8000 Århus C. Telefon: 86198497 Skriv email

Jeg er uddannet Cand.Theol fra Århus Universitet og afsluttede studiet i 1998. Siden har jeg taget en diplomuddannelse på Danmarks Journalist Højskole. Idag arbejder jeg som højskolelærer og informationsmedarbejder på Egmont Højskolen.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked