Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Kom og være mit lys


En af det 20’ene århundredes personligheder var Mother Teresa. Hendes kristne tro og engagement i verdens allerfattigste gjorde hende til forbillede for mange. Efter hendes død blev hendes personlige breve udgivet. Vi stifter her bekendtskab med hendes livslange tvivl. Men hvad var det for en tvivl, og har den protestantiske kirke et bud på hendes anfægtelser. Foredraget beskriver hendes arbejde og vurdere hendes såkaldte tvivl.
Foredraget giver indblik i Mother Teresas kamp for at få lov at leve sit kald fuldt ud. Det viser, hvordan hun rammes af mindreværd og ikke mindst af dyb ensomhed. Michael Pedersen giver en Teologisk vurdering af, hvorvidt Mother Teresas tvivl burde være et problem, eller om det i virkeligheden styrker billedet af en from kvinde, hvis inderste ønske var at tjene Gud, ved at lindre smerten for verdens fattigste.
Michael Pedersen
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: 2.500,-
Honorar til transport: efter statens takster


Andre foredrag ved Michael Pedersen


Om foredragsholderen

Michael Pedersen

Højskolelærer og informationsmedarbejder på Egmont Højskolen Fredriks Allè 28 8000 Århus C. Telefon: 86198497 Skriv email

Jeg er uddannet Cand.Theol fra Århus Universitet og afsluttede studiet i 1998. Siden har jeg taget en diplomuddannelse på Danmarks Journalist Højskole. Idag arbejder jeg som højskolelærer og informationsmedarbejder på Egmont Højskolen.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked