Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Hvorfor længes Svante mod Sverige?Om udlængsel og det fremmede - med Benny Andersens Svante og Ibsens Peer Gynt i hånden...
Benny Andersens vise om Svante, der længes til Sverige, danner udgangspunkt for Johannes Konstantin Neergaards humørfyldte foredrag om udlængsel, lyse nætter og rejseglæde.

For nogle mennesker er Norge og Sverige forbundet med begreber som Forbudssverige, fulde nordmænd på Danskebåten, hovmodig storebrormentalitet eller nyrig nationalhævdelse. Og for andre er det billeder af pragtfuld natur, Astrid Lindgren-fortællinger og lyse majnætter med birketræer og tyttebær, der står forrest.

Gennem sang og musik vil Johannes Konstantin Neergaard tage vores fordomme om de nordiske broderfolk under kærlig behandling og komme med et bud på, hvorfor vi har dette had/kærlighedsforhold til de andre skandinaver.

Og hvorfor nogle af os længes næsten ubærligt meget efter Sverige...

“Det skal opleves.”

“TUSIND tak for det, Johannes.
Du kom, du så og du sejrede.
Så enkelt var det.”


> Flere anbefalinger her.

Johannes Konstantin Neergaard har som musikunderviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) og musikkonsulent i Mogens Dahl Koncertsal holdt talrige workshops og foredrag om og med musik. Som bestyrelsesmedlem og komponist i foreningen Forum for Rytme I Kirken har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske salmeskrivermiljø. Han har desuden selv sat melodi til et stort antal nye salmer i et tonesprog, der er helt sit eget.
Johannes Konstantin Neergaard
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: 3,80 pr. km


Andre foredrag ved Johannes Konstantin Neergaard


Om foredragsholderen

Johannes Konstantin Neergaard

Spillestedsleder, kommunikationskonsulent og foredragsholder
Guldbergsgade 31 8600 Silkeborg Se website Skriv emailJohannes Konstantin Neergaard er komponisten bag mange nye salmemelodier. Ved siden af jobbet som spillestedsleder påAnbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked