Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Carl Nielsen og jazzen– musik i et grænseoverskridende århundrede.

Carl Nielsen er blevet kendt og elsket af alle danskere - ikke mindst på grund af sine evner til at fange enhver med uimodståelige, folkelige melodier. Hvorfor afskyede denne mand jazz og blues? Det er spørgsmålet, der ligger bag dette folkelige foredrag om den europæiske finkulturs møde med USA's afroamerikanske musik.

Carl Nielsen store musik rummer dybder, der er blevet modtaget i hele verden med stor begejstring, men gennembruddet kom først længe efter hans død. Var han på mærkelig vis både forud og efter sin tid?

Johannes Konstantin Neergaard fortæller den spændende historie om det 20. århundredes musik, så alle kan være med! Masser af musikeksempler og medrivende anekdoter om Carl Nielsen og andre af de store musikalske personligheder, der formede vores musikalske arv igennem et turbulent århundrede.

“Det skal opleves.”

“TUSIND tak for det, Johannes.
Du kom, du så og du sejrede.
Så enkelt var det.”


> Flere anbefalinger her.

Johannes Konstantin Neergaard har som musikunderviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) og musikkonsulent i Mogens Dahl Koncertsal holdt talrige workshops og foredrag om og med musik. Som bestyrelsesmedlem og komponist i foreningen Forum for Rytme I Kirken har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske salmeskrivermiljø. Han har desuden selv sat melodi til et stort antal nye salmer i et tonesprog, der er helt sit eget.
Johannes Konstantin Neergaard
Varighed: 1 time og 30 minutter
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: 3,80 pr. km


Andre foredrag ved Johannes Konstantin Neergaard


Om foredragsholderen

Johannes Konstantin Neergaard

Spillestedsleder, kommunikationskonsulent og foredragsholder
Guldbergsgade 31 8600 Silkeborg Se website Skriv emailJohannes Konstantin Neergaard er komponisten bag mange nye salmemelodier. Ved siden af jobbet som spillestedsleder påAnbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked