Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
KNAUSGÅRD - litteraturens banebryder eller banemand?


KNAUSGÅRD - banebryder eller banemand?
Med det gigantiske 6-binds værk MIN KAMP skabte Karl Ove Knausgård en helt ny norm for, hvordan man kan skrive selvbiografi og litteratur. Og værket er for længst udråbt til det vigtigste nordiske værk i dette århundrede.
Men dermed satte han også sig selv og begrebet ’fiktion’ på spil. For hvor tæt kan man gå på virkeligheden uden at slå den i stykker? Hvor meget må man bruge sine nærmeste omgivelser i litteraturens tjeneste? Og hvad er i det hele taget sandheden?
Tag med på en eksistentiel og litterær rejse - ikke bare i Knausgårds univers, men i hele den bølge at nyere litteratur, der leger med vores begreb om sandt og falsk, liv og fiktion, selvbiografi og personlighed. Fra Suzanne Brøgger over Thorkild Hansen til Christian Jungersen.
Foredraget er tilrettelagt for alle bogelskere i alle aldre. Du behøver altså ikke at have læst værkerne for at være med!
Liselotte Wiemer
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport:


Andre foredrag ved Liselotte Wiemer


Om foredragsholderen

Liselotte Wiemer

cand. mag., litteraturanmelder, sognepræst Margrethevej 47 4070 Kirke Hyllinge Telefon: 61610435 Skriv email

Jeg er cand. mag i dansk og har derudover læst teologi og filosofi. Jeg har i mange år været litteraturanmelder, senest på Weekendavisen. I samme periode har jeg arbejdet som koordinator i Natkirken i Københavns Domkirke, men er nu sognepræst. Jeg elsker
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked