Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Frivillige på hospice


Anbefalinger fra et nordisk frivillig-projekt Frivillige på hospice - anbefalinger fra nordisk projekt
De frivillige er blandt de meget vigtige personer på Danmarks hospicer.
Frivilligkoordinatorer på hospicer, hospiceledere og læger fra Norge, Sverige og Danmark har sammen beskrevet anbefalinger vedr. rekruttering, kvalificering og rådgivning af frivillige i det daglige arbejde i hospiceregi og det øvrige palliative felt.
Det er der kommet en inspirations-håndbog med titlen "Frivillig på hospice" ud af.
Tove Videbæk, som har haft det endelige ansvar for projektet og denne håndbog fortæller om de mange sider af frivilligarbejdet. Hvordan rekrutterer man? Hvem er de frivillige? Hvordan introducerer man dem til arbejdet? Hvordan fastholdes de? Hvordan superviserer eller coacher man de frivillige? Hvad med etik og moral?
Alt dette og mere til vil Tove Videbæk, som er landsformand for Hospice Forum Danmark, komme ind på i sit foredrag om frivillige på hospicer i Danmark.
Tove Videbæk
Varighed: 1 time
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Ja.


Andre foredrag ved Tove Videbæk


Om foredragsholderen

Tove Videbæk

Tidl. MF, Tidl. Direktør, Tidl. Landsformand f. Hospice Forum Danmark Birkebæk 10 7330 Brande Telefon: 23413179 Skriv email

Tove Videbæk er født i Haderslev i 1945 og blev student på Haderslev Katedralskole 1966 efter at have været i USA et år som udvekslingsstudent. I 1967 blev Tove Videbæk gift med Mogens Videbæk, som hun lige har fejret guldbryllup med. Parret har 2 vok
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked