Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Den fjerde statsmagt - moderne konstruktiv journalistik


De gamle kriterier for hvad der er en god historie, skal justeres. Tiden er inde til at medierne påtager sig et ansvar for at opbygge handlekraft Medierne kan være øge den generelle apati, politikerlede og mistro mellem mennesker, men kan også med få ændringer modsat være med til at styrke borgernes handlekraft og interesse og dermed demokratiet. Desværre ser vi mest at medierne gør det første - spreder angst, bekymring og mistillid. Hvad skal der til for at medierne igen kan påtage sig en konstruktiv rolle i demokratiet og kan genvinde sin rolle som 4. statsmagt? Karen Lumholt tegner konturerne af en konstruktiv, problemløsende jorunalistik, som engagerer og inddrager - men uden at tabe samfundskritikken af syne. Journalisterne får også en ny rolle i det moderne, digitale medielandskab, hvor alle er producenter. Et drømmesyn? Nej, en virkelighed, der allerede er på vej. Medierne må redefinere deres rolle. Eller gå under og afløses af nye medier.
Karen Lumholt
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Faktiske omkostninger med tog eller bil (statens takst)


Andre foredrag ved Karen Lumholt


Om foredragsholderen

Karen Lumholt

Journalist, forfatter, medstifter af Familiepolitisk Netværk, #DetErVoresSamfund og Forum for Konstruktiv Journalistik Traps Alle 22 2500 Valby Se website Skriv email

Karen Lumholt er tidl. højskolelærer, programmedarbejder og vært i DR og tidligere mellemleder. Nu forfatter, kommunikationsrådgiver og underviser med fokus på borger- og medarbejderinddragelse, civilsamfund og community-opbygning.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked