Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Fra gamle aviser til guldtrådeMaterialet er for mig altid udgangspunktet. Allerede i de tidligste vævninger var det papiret, der inspirerede - i begyndelsen særligt avispapirets forgængelighed og skrøbelighed. Det udviklede sig til brugen af forskellige håndlavede asiatiske papirer i vævninger, store folde(origami) installationer og i broderier i store formater.
Arbejdet med de gyldne tråde og kirketekstilerne startede med vævning af messehagler for Dronning Margrethe og senere bispekåben til Roskilde Domkirke for Ann-Mari Kornerup. Siden er det blevet til mange messehagler vævet i silke, uld og guldtråde.
Foredraget fortæller om skabelsen og produktionen af messehagler og billedvævninger og om processen ved udførelsen af arbejdet. Foredraget ledsages af flotte billeder samt materiale- og teknikprøver.

Vibeke Lindhardt
Varighed: 2 timer
Honorar: 4.000,-
Honorar til transport: Statens takster


Andre foredrag ved Vibeke Lindhardt


Om foredragsholderen

Vibeke Lindhardt

Tekstilkunstner, forfatter og foredragsholder Constantiaparken 5 2960 Rungsted Se website Skriv email

Jeg er tekstilkunstner og foredragsholder, cand. pæd. og forfatter til bogen: Se min kåbe - om de danske bispekåber som pragt, dragt og magt. I mine foredrag stræber jeg efter en høj faglig formidling samtidig med at jeg vægter den gode historie, en god b
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked