Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Så syng da Danmark


Fællessang og foredrag med afsæt i højskolesangbog og arbejdersangbog Højskolesangbogen og Arbejdersangbogen er fuld af fortællinger om hvad vi forbinder med at være et folk - og med at være danske. Fra Kingo til PH og fra Grundtvig til Sebastian. Sangene fortæller om vores liv, fra bondemand til arbejder, fra romantiker til kulturradikal. Sammen vælger vi 8-10 sange, afhængig af varigheden af arrangementet. Arrangementet kræver et rum med en god akustik, et klaver/flygel og en, der kan akkompagnere. Karen Lumholt synger for og fortæller ud fra sit eget rige forhold til salmerne, sangene og viserne om det at være dansker i det 20. og 21. århundrede - mellem Grundtvig og Marx, mellem radikale og konservative, mellem højskolefolk og kommunister. Deltagerne inviteres til at bidrage med en kort fortælling for hver sang, der vælges ud.
Det bliver ikke kedeligt!
Karen Lumholt
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Faktiske omkostninger med tog eller bil (statens takst)


Andre foredrag ved Karen Lumholt


Om foredragsholderen

Karen Lumholt

Journalist, forfatter, medstifter af Familiepolitisk Netværk, #DetErVoresSamfund og Forum for Konstruktiv Journalistik Traps Alle 22 2500 Valby Se website Skriv email

Karen Lumholt er tidl. højskolelærer, programmedarbejder og vært i DR og tidligere mellemleder. Nu forfatter, kommunikationsrådgiver og underviser med fokus på borger- og medarbejderinddragelse, civilsamfund og community-opbygning.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked