Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Fortæl - og skab mening og sammenhæng


Fortællinger styrker lokalsamfundet, faggruppen og slægten Karen Lumholt har gennem 10 år specialiseret sig i hvordan fortællinger styrker identiteten, modet og overskuddet i en gruppe, hvad enten denne gruppe er en landsby, en slægt eller en arbejdsplads. Når vi fortæller, genoplever vi de begivenheder, vi fortæller om. Gennem fortællingen tydeliggør vi det, vi gerne vil huskes for og det, som vi gerne vil give videre, fordi det giver mening. Vi fremkalder på magisk vis den røde tråd i liv, gerning, gruppe og samfund. Det, som binder det hele sammen og løfter det op i en sammenhæng. Lad os bare kalde denne sammenhæng for ånd, tro og historie. At føje sig selv og sine nære fællesskaber ind i en sådan større sammenhæng kan være en stor befrielse. Karen Lumholt hjælper jer med at fortælle - eller med at være den støttende interviewer, der hjælper fortælleren på vej.
Resultatet er en vidunder oplevelse, der kan få taget til at løfte sig - hvad enten forsamlingen tæller 10 eller 100.
Karen Lumholt
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Faktiske omkostninger med tog eller bil (statens takst)


Andre foredrag ved Karen Lumholt


Om foredragsholderen

Karen Lumholt

Journalist, forfatter, medstifter af Familiepolitisk Netværk, #DetErVoresSamfund og Forum for Konstruktiv Journalistik Traps Alle 22 2500 Valby Se website Skriv email

Karen Lumholt er tidl. højskolelærer, programmedarbejder og vært i DR og tidligere mellemleder. Nu forfatter, kommunikationsrådgiver og underviser med fokus på borger- og medarbejderinddragelse, civilsamfund og community-opbygning.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked