Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Facebook-revolutionen


Hvordan de sociale medier ændrer vores samfund Karen Lumholt redegør for samspillet mellem de traditionelle medier, de nye sociale medier, samfund og politik. Et eksempel er revolutionen i Mellemøsten, der udviklede sig med en lavines hast via Facebook og Twitter. Et andet er den måde rekruttering til frivilligt arbejde foregår på i dag og et tredje eksempel er den poltiske dialog og debat, der i høj grad foregår via Twitter og Facebook. Hvilke konsekvenser har denne udvikling for den politiske debat og for de traditionelle medier - på godt og ondt? Skal vi være pessimister eller optimister? Og hvad betyder "Facebook-revolutionen" for Foreningsdanmark og medlemsdemokratiet?
Karen Lumholt
Varighed: 2 timer
Honorar: Efter aftale
Honorar til transport: Faktiske omkostninger med tog eller bil (statens takst) + 2.000 kr. uden for Sjælland


Andre foredrag ved Karen Lumholt


Om foredragsholderen

Karen Lumholt

Journalist, forfatter, medstifter af Familiepolitisk Netværk, #DetErVoresSamfund og Forum for Konstruktiv Journalistik Traps Alle 22 2500 Valby Se website Skriv email

Karen Lumholt er tidl. højskolelærer, programmedarbejder og vært i DR og tidligere mellemleder. Nu forfatter, kommunikationsrådgiver og underviser med fokus på borger- og medarbejderinddragelse, civilsamfund og community-opbygning.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked