Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Michael Pedersen
Michael Pedersen

Kontakt:Højskolelærer og informationsmedarbejder på Egmont Højskolen Michael Pedersen

Fredriks Allè 28B
8000 Århus C.

Mobil: 51 26 28 79
Telefon: 86 19 84 97

Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Jeg er uddannet Cand.Theol fra Århus Universitet og afsluttede studiet i 1998. Siden har jeg taget en diplomuddannelse på Danmarks Journalist Højskole. Idag arbejder jeg som højskolelærer og informationsmedarbejder på Egmont Højskolen.

Jeg har gennem hele mit voksne liv været engageret i kirkeligt arbejde. I perioden 1998 - 2002 var jeg ansat på Ikon, som er en kirkelig organisation der arbejder med forholdet mellem kristendom og den nyreligiøse virkelighed. Jeg har desuden siddet i menighedsråd de sidste 12 år.

Jeg er født spastiker, hvilket betyder, at jeg har brug for hjælp til alt praktisk. Desuden har jeg et talehandicap, men jeg medbringer altid hjælper, som også fungerer som min tolk. De sidste 20 år har jeg været engageret i handicappolitisk arbejde og har dermed arbejdet politisk, psykologisk og samfundsmæssigt med etiske spørgsmål som fosterdiagnostik, aktiv dødshjælp og etikken for dem der skal give og modtage hjælp. Det er også emner, som jeg underviser i på Egmont Højskolen.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked