Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
KRISTENDOM OG KIRKE I USA


Får vi også på dette område 2amerikanske tilstande I sensommeren 2008 tilbragte jeg seks uger i USA. Jeg besøgte mange forskellige menigheder, og jeg diskuterede tro, etik og Gud med mange amerikanere. Derved oplevede jeg en meget anderledes måde at være kirke og kristen på, end den vi kender fra Danmark.
Spørgsmålet er, om udviklingen fra USA vil påvirke de kirkelige forhold i Danmark, og hvis dette er tilfældet, om det er noget, vi skal frygte eller se frem til? Der vil blive vist billeder fra USA, og de kirkelige forhold vil blive knyttet sammen med den amerikanske samfundsmodel og livsstil. For det hele hænger sammen, og hvis vi vil forstå den amerikanske kristendom, skal vi også prøve at forstå det amerikanske samfund.
Iben Krogsdal
Varighed: 2 timer og 30 minutter
Honorar: 2.800,-
Honorar til transport: Efter gældende takster


Andre foredrag ved Iben Krogsdal


Om foredragsholderen

Iben Krogsdal

Forfatter, salmedigter og ph.d. i religionsvidenskab Skødstrupvej 2 8530 Hjortshøj Telefon: 86220230 Se website Skriv email

Iben Krogsdal (f. 1967) er skønlitterær forfatter, salmedigter og tidligere religionsforsker ved Århus Universitet. Hun er en erfaren og efterspurgt foredragsholder.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked