Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Himmelgrus og salmebrus


Om moderne danske salmer Med udgangspunkt i sin anmelderroste Himmelgrus. Portræt af ti moderne salmedigtere går Bo Nygaard Larsen tæt under huden på nogle af dem, der har været med til at forny den danske salmesang de seneste årtier.
?Det er helt unikt, at vi siden 1960erne har haft mere end et par håndfulde dygtige salmeskrivere. Men i modsætning til de gamle drenge som Kingo, Brorson og Grundtvig er der stort set ikke skrevet noget om de nye. Derfor besluttede jeg mig for at ville skrive en bog om denne helt specielle generation af digtere,? siger Bo Nygaard Larsen og fortsætter:
?Meningen med bogen var at forsøge at komme bag facaden på salmedigtere. Det er jo ikke en maskine, der har skrevet salmerne, men mennesker af kød og blod. Og som vi andre har vores besvær med livet, har salmedigterne det også. Derfor er det blevet til ti meget personlige interviews, hvor der på den ene side er sorg og angst og på den anden håb og humor,? siger Bo Nygaard Larsen.

Og skal man tro anmelderne var det ikke nogen dårlig idé. Niels Gunder Hansen har i Berlingske Tidende kaldt bogen for ?veloplagt?, mens Hans Gregersen i Nordjyske skrev: ?Bo Nygaard evner at møde og gengive forskellige mennesker på en medrivende måde. Beskrivelserne, dialogen og de små detaljer i reportagen gør de ti digtere nærværende ... Det er blevet en meget lækker udgivelse?

Foredraget er både muntert og alvorligt og opfordrer til en del fællessalmer.
Bo Nygaard Larsen
Varighed: 2 timer
Honorar: 4.000,-
Honorar til transport: Afhænger af situationen


Andre foredrag ved Bo Nygaard Larsen


Om foredragsholderen

Bo Nygaard Larsen

Journalist, forfatter Søndre Byvej 23 2680 Solrød Strand Se website Skriv email

Bo Nygaard Larsen har flere hundrede foredrag bag sig. Han er vant til at gøre store forsamlinger intime og de mindste forsamlinger større, når han på sin egen underfundige måde præsenterer sit stof.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked