Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Linda Lassen
Linda Lassen

Kontakt:forfatter Linda Lassen

Brinken 13
6300 Gråsten

Mobil: 29 33 11 81
Telefon: 29 33 11 81

Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Jeg er forfatter og har udgivet ca. 40 bøger. Jeg er født i Odense, forlod skolen efter 8 klasse, arbejdede en del år som ufaglært, inden jeg som voksen genoptog skolegangen. Jeg har læst dansk og nordisk litteratur, har en uddannelse som lærer, og mens jeg arbejdede som fængselslærer videreuddannede jeg mig til psykolog.
I 1997 debuterede jeg med en digtsamling.
Siden har jeg skrevet ca. 40 bøger, mest skønlitteratur for børn, unge og voksne.
Temaerne har ofte været de “stille eksistenser,” der ikke er eksponeret af rigdom eller social prestige. Selv det mest “almindelige” menneske har en unik historie. Det er den, jeg forsøger at skrive frem.

Sammen med min ægtefælle tilbragte jeg nogle år på Grønland ( 2007 – 2009) og blev her inspireret til den historiske roman om Gertrud Rask og Hans Egede, ”Håbets År,” der udkom 2011. Siden er der kommet flere historiske romaner, bl.a. ”Men sko må jeg ha’” om vandrelærerinden Henriette Gubi, og ”Forsvar for Martha” om en husmandskone der får 12 børn, hvoraf den ene, Mette, kommer til at tilbringe det meste af sit vokse liv på Middelfart sindssygeanstalt.
Min nyeste roman ”Rundt om Rune” er en roman fra dagens Danmark om at være pårørende til en psykisk syg og om de etiske dilemmaer og ambivalente følelser, det medfører.
Jeg arbejder i dag som forfatter og foredragsholder på fuld tid.

Hjemmeside www.lindalssen.dk


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked