Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Lise Ravnkilde
Lise Ravnkilde

Kontakt:Journalist Lise Ravnkilde

Aage Sørensensgade 27
4800 Nykøbing F

Telefon: 28 44 73 87

Se website
Send mail

Link til sociale medier:
Facebook: lise.ravnkilde
LinkedIn: liseravnkilde
Twitter: @LiseRavnkilde

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Selvstændig freelancejournalist og forfatter Lise Ravnkilde (1959) er uddannet medieøkonom. Hun voksede op i Herlev, flyttede som ung til København, hvor hun boede indtil hun som 30-årig sammen med sin mand rykkede til Falster. Der slog de rod og bor efter 27 år stadig på øen.

Familien var plejefamilie i18 år og Lise Ravnkilde har været lokaljournalist på Lolland-Falsters Folketidende gennem en del år.

Tiden som plejefamilie gav et stort indblik i plejebørn, biologiske familier og plejefamiliers vilkår i Danmark. Det skrev hun en bog om: Et stort hjerte er ikke nok

I 2015 fik Lise Ravnkilde konstateret brystkræft, det skrev hun en dagbogsblog om: Er jeg syg?

Da TV2 i 2015 sendte programserien På røven i Nakskov, reagerede borgerne på Lolland-Falster med en lovestorm, hvor de fortalte om alle de gode ting ved Sydhavsøerne. Lise Ravnkilde har skrevet den gode historie om en god historie om mange gode historier.

Lise Ravnkilde er desuden aktiv i gymnastikverdenen, både som gymnast, træner og folkevalgt politiker i GymDanmark (Danmarks Gymnastik Forbund). Hun har skrevet en del undervisningsmateriale om god børnegymnastik og underviser børnetræner i hele landet.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked