Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Ulrik Brandt
Ulrik Brandt

Kontakt:Bestyrelsesformand Ulrik Brandt

Frederiksberg Alle 76, 6. sal, tv
1820 Frederiksberg C

Mobil: 20 20 94 89

Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Ulrik Brandt arbejdede i 35 år i A.P. Møller Mærsk i en lang række ledende funktioner i Danmark og internationalt, tæt på topledelsen. Han refererede i 14 år direkte til Mærsk Mc-Kinney Møller, i fire af dem var han skibsrederens personlige assistent. Han er stadig aktiv bestyrelsesformand og foredragsholder.
Oprindelig var Ulrik Brandt shipping-uddannet, og det maritime forblev en ledetråd i en karriere, der bragte ham vidt omkring i A.P. Møller Mærsk. Han arbejdede 10 år i udlandet, bl.a. med opbygningen af den store container-terminal i Algeciras i Spanien, som chef i Hong Kong og Storbritannien. I Danmark var han direktør for Maersk Broker, der under hans ledelse udvikledes til en betydelig skibsmæglervirksomhed. Han videreuddannede sig i strategi og ledelse på Insead i Fontainebleau, og Stanford i U.S.A. Hans evne til at gøre teori praktisk anvendeligt har medført mange bestyrelsesopgaver.
Hans sidste store opgave i A.P. Møller Mærsk blev at opbygge en central indkøbsfunktion. Ulrik Brandt blev udnævnt til Chief Procurement Officer med ansvar for at hente milliardbesparelser på et årligt indkøbsbudget på 150 mia. kr. Det lykkedes, og hans erfaring og ekspertise i ledelse blev efterspurgt, da han forlod A.P. Møller Mærsk. Naturligvis med både en vision og en strategiplan for den tredje alder.
Planen eksekveres nu. I de seneste år har Ulrik Brandt arbejdet som ”Industrial Adviser”, bl.a. for McKinsey & Co, både globalt og i kriseramte danske virksomheder, og han deler stadig ud af sin viden i både foredrag og bestyrelsesarbejde.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked