Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Marianne Vestergaard Nielsen
Marianne Vestergaard Nielsen

Kontakt:Journalist, forfatter og underviser Marianne Vestergaard Nielsen


2720 Vanløse

Mobil: 30 28 84 74

Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Marianne Vestergaard Nielsen (f. 1973) er uddannet journalist, forfatter og underviser. Alle hendes foredrag tager udgangspunkt i selvoplevede situationer, som hun videreformidler med stort engagement og nærvær.

Som journalist har hun i mange år skrevet portrætter og reportager, inden hun stiftede Familieskatten, hvor hun i dag skriver privates livshistorier. Samtidig er hun pressemedarbejder for Fonden Ensomme Gamles Værn.

Hos AOF København og senest på Tisvilde Højskole har hun undervist hold, der gerne ville lære at tæmme fortiden og formulere minderne. Hun har også givet enetimer og undervist ældre i deres eget hjem i brugen af computer, smartphone og tablet.

Fra People's Press er hun udkommet med bogen Kom nu ned på jorden, der er skrevet med og om Ole Sørensen alias Rebellen fra Langeland.

Ved siden af laver hun også frivilligt arbejde. Bl.a. da hun stablede FRIJUL 2015 på benene, hvor hun arrangerede en julemiddag for 50 enlige seniorer på en lokal restaurant. I alt var der samlet 3085 år ved bordene den juleaften.

Siden 2015 har hun været frivillig på Plejecenter Akaciegården, hvor hun er tilknyttet som måltidsven.

Hvad andre arrangører siger:

"Mariannes foredrag om livshistorier trak mange flere til huse, end vi havde regnet med. Fra start til slut havde hun publikums fulde opmærksomhed, og vi vil rigtig gerne have flere af hendes foredrag" - Ole Vesterlund, Centerleder, Hyltebjerggård


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked