Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Georg Græsholt
Georg Græsholt

Kontakt:Georg Græsholt

Vesterled 45
6851 Janderup

Telefon: 29 47 40 32

Send mail

Link til sociale medier:
Facebook: /profile.php?id=100011206507993&fref=ts

Foredrag afholdes:


Profiltekst:

Jeg bor i Janderup vest for Varde og er præst i Kvaglund og Hjerting i Esbjerg. Oprindeligt kommer jeg dog ovre østfra – er vokset op i København og Nykøbing Falster og har læst i København.

Det med at skrive børnebøger er noget, jeg er begyndt på for knapt 10 år siden. Mens mine børn, som nu er voksne, var mindre, elskede jeg at læse med dem. Og da de begyndte at kunne klare sig selv på det område, begyndte jeg at skrive.

Det, jeg lægger vægt på i en børnebog, er, at det skal være spændende og sjovt at læse den. Ikke sådan sjovt på en grineren måde (det må det godt, men det er ikke nødvendigt, at man klasker sig på lårene af grin hele tiden) – men det må gerne være sjovt på en lidt underspillet, hyggelig måde. Og så må det spændende ikke være så uhyggeligt, at nogen ikke tør være med eller føler det ubærligt (sådan kan jeg godt selv have det, når noget bliver alt for sørgeligt og socialrealistisk). En børnebog må godt handle om virkeligheden og være realistisk. Men det skal være historier, der ikke kun er sørgelige og som ender godt.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked