Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Niels Valdemar Vinding
Niels Valdemar Vinding

Kontakt:Niels Valdemar Vinding

Hvedevej 1
2700 Brøsnhøj

Telefon: 51 21 76 82

Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Niels Valdemar Vinding, ph.d., BA (teol), cand. mag. islamstudier, er adjunkt ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet, hvor han forsker i islam og muslimer i Danmark og Europa med særlig fokus på sharia, religion og ret, religion og politik. Han har bred undervisningserfaring fra Københavns Universitet, folkeuniversitetet, og Danish Institute for Studies Abroad, hvor han har undervist i 'Kristendomshistorie,' 'Religion and Politics in Europe,' 'Klassisk Islamisk Civilisation,' Islam i Europa og Danmark,' og 'Islam, Kristendom og Jødedom.'

Med støtte fra Carlsbergfondet handler hans aktuelle forskning om "Imamer i Vesten." Det er en kvalitativ, religionssociologisk interviewundersøgelse af mellem 50 og 60 imamer i Europa og Nordamerika, som afsluttes sommeren 2017.

Niels Valdemar Vinding er både fagligt og personlig engageret i dialogen mellem kristne og muslimer og aktiv i debatten om kristendom og islam. Han har i det seneste årti rejst bredt i mellemøsten og debatteret og interviewet både kristne og muslimske ledere.

Niels Valdemar Vinding er medlem af bestyrelsen for DanMission og bestyrelsen for Forum for Islamforskning.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked