Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Tina M.-L. Campbell
Tina M.-L. Campbell

Kontakt:Foredragsholder ved Mælkebøttebarn i blomst Tina M.-L. Campbell

Syrenvej 46
9310 Vodskov

Mobil: 28 40 56 88
Telefon: 28 40 56 88

Se website
Send mail

Link til sociale medier:
LinkedIn: tinamlcampbell

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Tina M.-L. Campbell – et ‘mælkebøttebarn i blomst’.
Udsatte børn der kæmper sig igennem trange kår, men bryder frem i blomst. Ja, det er også mig.

Født: 1972
Bopæl: Vodskov, Aalborg kommune
Kontakt: tina@campbell.dk

Tjek hjemmesiden www.campbell.dk under booking-og-priser for at læse om de forskellige rabatordninger, I kan få til jeres næste foredrag.

Erhverv: forfatter, foredragsholder og underviser samt skribent i eget firma: ’Mælkebøttebarn i blomst’ – blomstrende dialog. Udgivelse: ’Mælkebøttebarn i blomst’ som e-bog marts 2014 og som papirbog maj 2014. Engelsk udgave kom juni 2016.

"Tina M.-L. Campbell er en levende og vældig god formidler. Hun formår at bruge sin barske opvækst, sygdom og svigt både fra de nærmeste og fra det omgivende samfund, på en positiv og konstruktiv måde. Uden at lukke øjnene for hvad der er sket, uden at bagatellisere hendes oplevelser og uden et kæmpe behov for at bebrejde eller hævne sig. Tina er indbegrebet af næstekærlighed og hendes tro på det gode i andre mennesker lyser ud af hende. Hun er i stand til fortælle hendes historie meget nærværende og personligt, men formår samtidig at se den ude fra og perspektivere forløbet. Jeg har været yderst tilfredse med samarbejdet med Tina og kan kun på det varmeste anbefale hendes foredrag. Hendes bog og foredrag vil virkelig være en gevinst for alle at stifte bekendtskab med især for studerende og personale inden for sociale, pædagogiske og sundhedsfaglige områder.
De bedste hilsner
Maybrit Mosgaard Mygind, Koordinator på Lille Skole for Voksne"

Speciale: Mestring af livet når det viser særlige hårde odds med kaotisk barndom, invaliderende sygdom og svigt fra omgivelserne - serveret med humor og konkrete fif til, hvordan du kan hjælpe andre eller dig selv videre. Foredragene kan målrettes eller vinkles præcis, som I har brug for.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked