Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Bjørn Rabjerg
Bjørn Rabjerg

Kontakt:Bjørn Rabjerg

Sdr. Boulevard 116, 1. sal, th
5000 Odense C

Mobil: 60 25 89 79
Telefon: 87 16 24 51

Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Bjørn Rabjerg er religionsfilosof, forsker og formidler. Siden 2002 har han undervist og holdt foredrag i en lang række forskellige sammenhænge: Som underviser har han været en del af det danske skole- og uddannelsessystem som lærer både i folkeskolen, gymnasiet og på universitetet, mens han som formidler har holdt adskillige foredrag ved folkeuniversiteter i hele landet, ved højskoler og i sognegårde. Bjørn Rabjerg beskæftiger sig især med religionsfilosofi, hvor hans hovedområde er K. E. Løgstrups tænkning, og han fungerer som daglig leder af Løgstrup-arkivet ved Aarhus Universitet. Her arbejder han desuden i et forskningsprojekt om Løgstrup og Søren Kierkegaard med fokus på uenigheden mellem de to.

Bjørn Rabjerg er medforfatter af og redaktør på bogen ”Menneskets ondskab og Livets godhed – Løgstrups filosofi om tilværelsen”, der kan findes som e-bog her: http://loegstrup.au.dk/boeger/menneskets-ondskab-og-livets-godhed/.

Man er velkommen til at forespørge om reduceret pris, hvis man henvender sig på vegne af mindre, private initiativer eller fra små foredragsforeninger uden støtte.

Bjørn Rabjerg holder foredrag i hele landet.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked