Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Elisabeth Gjerluff Nielsen
Elisabeth Gjerluff Nielsen

Kontakt:Sanger/sangskriver/forfatter mmm Elisabeth Gjerluff Nielsen


Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
SyddanmarkForedrag

BillederProfiltekst:

KONCERT- FOREDRAG
Elisabeth Gjerluff Nielsen Sanger/sangskriver, forfatter/komponist

5 FORTRYDELSER

Ikke et foredrag – ikke en koncert , men et KONCERT-FOREDRAG hvor Elisabeth gennem rejse i egne sange, synger, fortæller, læser op, og kommenterer på jagten på det lykkelige liv. Som ingen af os har opskriften på , men som vi alligevel kan nærme os nogle ingredienser i måske. Også ved at reflektere over hvad der åbenbart IKKE gør os lykkelige .
Elisabeths koncertforedrag tager således udgangspunkt i den liste af FORTRYDELSER , som en australsk sygeplejerske har samlet over sine patienters oftest udtrykte refleksioner på dødslejet . Det 5 hyppigst tilbagevendende udsagn . At man fortryder at man fik arbejdet så meget f eks – eller levet så lidt efter egne og ikke andres mål og vurderinger .
I koncertforedraget indgår både opfordring til eftertanke og kinddans , samt genhør med kendte såvel nyere sange ( “en sømand som dig”, “dronning for en dag”, “sotto voce” mmm, fra Elisabeths efterhånden over 30 årige virke som sanger/sangskriver, forfatter, komponist og multi-mediearbejder ( aviser, tidsskrifter, radio/tv- film- teater- og børnekultur )

www.elisabeth.dk

KRAV: professionelt cd-afspilleanlæg tilpasset optrædestedet mhp afvikling af akkompagnement på cd til LIVE sang / tale i helst trådløs håndholdt mikrofon .
PRIS: efteraftale .Egnet til højskoler, efterskoler, biblioteker, kirke- unge- og ældremøder, familiesammenhænge, gymnasier, kaffebord mmm aldersgruppe 15-100 år.
se venligst www.elisabeth.dk

Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked