Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Marianne Bak
Marianne Bak

Kontakt:Folkeskolelærer og ergoterapeut Marianne Bak


3480 Fredensborg

Mobil: 60 88 87 12

Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

STOP STRESSEN!
Du må kende forskel på stress og alvorlig stress, hvis du vil stoppe stressen. Jeg fortæller, hvordan det er at være i en stresstilstand, hvor stressen har taget magten. Du bliver klædt på til, hvordan du skal handle og reagere for at komme ud af stressen. Tag stress-symptomerne seriøst!

DERFOR MÅ DU VIDE MERE OM STRESS
Nogle stressramte får ikke den behandling de behøver og bliver invaliderede og uarbejdsdygtige. Det sker med uoverskuelige konsekvenser for den enkelte og for samfundet. Stress rammer individuelt, men må løses i fællesskab.

DET FÅR DU MED DIG
Du får indsigt i og forståelse af, hvad stress er. Du får at vide, hvad der heler og rehabiliterer alvorlig stress. Du får konkrete eksempler på, hvad du kan gøre for, at du får det bedre. Foredragene gør det muligt for dig at tale åbent om stress.

Følg min blog på stressforeningen.dk

Jeg har arbejdet med genoptræning og undervisning i 20 år. Jeg er uddannet ergoterapeut i 1982 og uddannet folkeskolelærer i 2004. Efter et alvorligt arbejdsrelateret stress-sammenbrud i 2008 holder jeg foredrag om stress og stressrehabilitering.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked