Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Marianne Bak
Marianne Bak

Kontakt:Folkeskolelærer og ergoterapeut Marianne Bak


3480 Fredensborg

Mobil: 60 88 87 12

Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

STOP STRESSEN!
Du må kende forskel på stress og alvorlig stress, hvis du vil stoppe stressen. I foredragene tydeliggør forskellen ved hjælp af konkrete eksempler. Jeg beskriver, hvad der sker, når du kommer ud i alvorlig stress, og stressen tager magten fra dig. Du får den viden, der skal til for at du selv og andre tager stress-symptomerne seriøst. Du bliver klædt på til hvornår og hvordan du skal handle og reagere.

DERFOR MÅ DU VIDE MERE OM STRESS
Flere og flere mennesker bliver ramt af stress og dens følgevirkninger. Nogle får ikke den behandling de behøver og bliver invaliderede og uarbejdsdygtige. Det sker med uoverskuelige konsekvenser for den enkelte og for samfundet. Stress rammer individuelt, men må løses i fællesskab.

DET FÅR DU MED DIG
Du får indsigt i og forståelse af, hvad stress er. Du får at vide, hvad der heler og rehabiliterer alvorlig stress. Du får konkrete eksempler på, hvad du kan gøre for, at du får det bedre. Foredragene gør det muligt for dig at tale åbent om stress.

Jeg har arbejdet med genoptræning og undervisning i 20 år. Jeg er uddannet ergoterapeut i 1982 og uddannet folkeskolelærer i 2004. Efter et alvorligt arbejdsrelateret stress-sammenbrud i 2008 holder jeg foredrag om stress og stressrehabilitering.

Se mere på findudafstress.dk


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked