Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Leif Fabricius
Leif Fabricius

Kontakt:tekstforfatter, entertainer, foredragsholder Leif Fabricius

Jyllandsgade 20A, 2. sal
6700 Esbjerg

Mobil: 22 89 49 90

Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Født i Vestjylland. Vokset op i Vestjylland, og efter en lille smuttur omkring Postvæsenet uddannet lærer på Esbjerg Seminarium, og derefter i 16 år ansat på en mindre landsbyskole i det vestjyske.
På seminariet opdyrkede jeg en interesse for revy og ikke mindst tekstskrivning. En interesse, der med årene greb om sig, og førte til, at jeg i 1991 søgte orlov fra folkeskolen… og jeg kom aldrig tilbage, skønt jeg på ingen måder var ”skoletræt”.
I stedet kastede jeg mig ud i showbizz. Skrev utallige tekster til forskellige revyer og ikke mindst til en gammel seminariekammerat – Finn Nørbygaard – og var bl.a. tekstmanden bag hans i sin tid så populære figur Karl Ejnar fra Borris. Mange af mine tekster skriver jeg på mit modersmål vestjysk, og jeg udgav for nogle år siden en CD med egne ting.
I otte år var jeg medvirkende i og kunstnerisk leder af EsbjergRevyen, og i 2001 blev jeg kåret som årets revyforfatter. De senere år har jeg så slået mig på foredragsvirksomheden, et område der tilgodeser både skolelæreren og entertaineren.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked