Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Rabih Azad-Ahmad
Rabih Azad-Ahmad

Kontakt:Jurist, foredragsholder, viceborgmester Rabih Azad-Ahmad

Strynøvænget 1
8381 Tilst

Mobil: 40 50 76 59

Send mail

Link til sociale medier:
Facebook: Rabih Azad-Ahmad

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
SyddanmarkForedrag

Billeder

Rabih Azad-Ahmad kender den sociale virkelighed i Gellerup
1 af 1


Profiltekst:

Rabih Azad-Ahmad har mange års erfaring med at holde foredrag om integration og kultursammenstød. Desuden holder Rabih også foredrag om Palæstina/Israel konflikten.
Han har i mange år været formand for Multikulturel Forening, som han selv var med til at stifte i 1998. Rabih fortæller også gerne om sin egen livshistorie. At flygte fra en flygtningelejre i Libanon, at vokse op i det socialt belastet Gellerup, at kæmpe en hård kamp for at bryde med den negativ social arv. At realisere sin drøm i Danmark og blive, viceborgmester, rådmand og rollemodel for andre unge.

Rabih er født i 1976 i Libanon af palæstinensiske forældre. Han kom til Danmark som flygtning i 1989. Han er uddannet jurist og er nu advokatfuldmægtig. Han har været leder af Gellerupparkens Retshjælp, og sammen med andre advokater driver han nu Advokaterne Vest i Aarhus.

Rabih fortæller om sin opvækst i Gellerup. Området er det fattigste i Danmark med mange flygtninge og indvandrere. Men der er et rigt foreningsliv, som han selv har sat sit præg på, som mangeårig formand for Multikulturel Forening.

Som palæstinensisk flygtning, opvokset i en flygtningelejr i Libanon, kender Rabih på smertelig vis krigen og konflikterne på sin egen krop. Som voksen har han rejst en del i Palæstina, Israel og Libanon, og han har indgående kendskab til konflikten mellem Palæstina og Israel.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked