Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Bang for begyndere - Herman Bang


Han var ugleset og alligevel en af de største. Herman Bang (1857-1912) var ikke typen, der gik på kompromis hverken med sig selv eller sit forfatterskab. Han skrev det, han mente skulle skrives, og selvom samtiden ikke altid så lige velvilligt på ham, insisterede han på sin kunstneriske og menneskelige frihed.

Herman Bang var mest kendt for sine melankolske og triste beskrivelser. Men han havde også en lys side, og det er denne lyse side, der er omdrejningspunktet i dette levende og underholdende foredrag.

»Når Herman Bang blander livets lyse og mørke sider, får vi netop fremkaldt et billede af det komplette menneske. Derfor er dette foredrag ikke kun en rejse ind i Herman Bang, men også ind i én selv. Her er gråd og tænderskæren, men der er dog lys for enden af tunnelen,« siger Bo Nygaard Larsen.
Bo Nygaard Larsen
Varighed: 2 timer
Honorar: 5.000,-
Honorar til transport: Plus kørsel og evt. broafgift


Andre foredrag ved Bo Nygaard Larsen


Om foredragsholderen

Bo Nygaard Larsen

Journalist, forfatter Søndre Byvej 23 2680 Solrød Strand Se website Skriv email

Bo Nygaard Larsen har flere hundrede foredrag bag sig. Han er vant til at gøre store forsamlinger intime og de mindste forsamlinger større, når han på sin egen underfundige måde præsenterer sit stof.
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked