Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Elisabeth Lidell
Elisabeth Lidell

Kontakt:Elisabeth Lidell

Øresund Parkvej 15, 1. . sal, tv
2300 København

Mobil: 22 37 19 50

Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Født 1950 på Ærø, uddannet cand.theol. et exam. art. 1979, præsteembeder: Københavns Domkirke samt Risskov Kirke, retræteleder, pilgrimspræst i Århus Stift, åndelig vejleder samt fhv. underviser på Pastoralseminariet i Århus i emnet ”Bøn og spiritualitet”.

Såvel befrielsesteologi som kristen spiritualitet har spillet en stor rolle for mig. Benedikt af Nursias ordsprog: ”Ora et labora” - sammenhængen mellem bøn og arbejde, kontemplation og aktion, det indre og det ydre liv, minder mig om vigtigheden af en ritualisering af troen i hverdagen.

Det er min intention at tale enkelt om det store, om den treenige Gud. Dér, hvor Guds folk mødes, kan der forkyndes, hvad enten det sker i kirkerummet eller i det fri. Når vore livshistorier undervejs flettes sammen med vore troshistorier i samtale, bøn, salmesang, nadverfejring og bibellæsning, kan det ske, at mennesker begynder at prise og takke Gud for livets gave. Da har Helligånden gjort sin gerning. Da har pilgrimsrejsen nået sit mål: at skabe rum for mødet med den levende Gud.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked