Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:

Aminah Tønnsen
Aminah Tønnsen

Kontakt:Forfatter og foredragsholder Aminah Tønnsen


Mobil: 50 67 50 46

Se website
Send mail

Foredrag afholdes:


Hele landet
Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark

Profiltekst:

Aminah Tønnsen er opvokset syd for grænsen. Hun har været bosat i Nordafrika 1970-1978. Hun blev muslim i 1983 og er forfatter til flere bøger om islam, bl.a. "Islam i europæisk klædedragt. Stof til eftertanke og selvransagelse" (Fremad 1998), "Profetfortællinger fra Koranen" (Forlaget LM 2002), "Islam - tro og livsforståelse" (Gyldendal 2003) og "Tror muslimer, at jorden er flad? 100 spørgsmål om islam i det 21. århundrede" (Gyldendal 2006), "Islam - min hjertesag" (Mellemgaard 2014) - "Islam - koran, hadith, sharia" (Mellemgaard 2015) - foruden flere bøger udgivet på eget forlag, Islamisk Studiebogssamling.

Aminah Tønnsen har i en årrække været bestyrelsesmedlem i Islamisk-Kristent Studiecenter samt Jødisk-Muslimsk Netværk i Danmark. Hun har holdt foredrag om islam siden 1986 og er gæstelærer ved skoler i hovedstadsområdet i forbindelse med projektet "Din Tro - min tro - og hvad vi sammen tror".

Aminah Tønnsen modtog i juni 2011 Dansk Forfatterforenings fredspris, der tildeles forfattere, der i deres forfatterskab arbejder for fred og mellemfolkelig forståelse.


Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked