Log ind
Pris:     Kategori:     Landsdel:
Lys på barndommen


sæt din egen barmdom i fortælling Et fortælleforedrag om barndomserindringer og livsfortælling

Barndommen er en livsfase som vi lægger bag os, men det betyder ikke at vi skal glemme barndommen, tværtimod, for barndommen er et skatkammer af livskraft, livsmod og visdom, som er god at have med når vi omgås vore egne børn og når vi selv skal klare livet og dets udfordringer som voksne.

Mange tror, at de har glemt barndommen og de de små anekdoter, som de husker, ikke er værd at fortælle til andre mennesker. Det er ikke rigtigt. Din hukommelse er uendelig stor, spørgsmålet er, hvordan du bruger den.

Når jeg fortæller mine barndomserindringer, husker du mere af dine egne. I første omgang måske kun som glimt af hændelse og hændelser du har oplevet eller af sansninge (lyde, lys, lugte, berøring mm) du har haft. Men allerede med det er du godt på vej til at huske din egen barndom og til at kunne fortælle om den på en måde som vil bjergtage dine børn og børnebørn.

I tilknytning til foredrager er der forskellige små lette øvelser og metoder, som kan afprøves.

Foredraget kan variere fra 1½ - 3 timer efter aftale.
Jens Peter Madsen
Varighed: 2 timer
Honorar: 4.000,-
Honorar til transport: Efter gældende takster


Andre foredrag ved Jens Peter Madsen


Om foredragsholderen

Jens Peter Madsen

Foredragsholder og historiefortæller Vandmøllevej 6 5220 Odense SØ Telefon: 65973446 Se website Skriv email

Et foredrag med Jens Peter Madsen er et klogt og engageret oplæg om mundtligt historiefortælling, som mange kender det fra deres barndom og skoletid. Han dyrker en meget gammel metode, som han kalder "Lige ud af hovedet og uden bog" og han har gode erfari
Anbefal foredragslisten til andre
Dit navn

Din email

Modtagers navn

Modtagers email

Evt. besked